Geschiedenis

De geschiedenis van ons bedrijf startte in 1977 in Gierle toen Marcel Diels en zoon Vic Diels besloten om op zelfstandige basis huizen te bouwen. Toen reeds inclusief timmerwerk en schrijnwerkerij.

Vic Diels bouwde vanaf 1989 de zaak verder uit en het bedrijf groeide gestaag. In 2007 werd de eenmanszaak omgevormd tot bvba Algemene Bouwwerken Vic Diels en zonen. Gevestigd in Oud-Turnhout.

Sinds 2008 startte zoon Stef Diels in de zaak en in 2010 vervoegde ook broer Pieter Diels de firma.

Het bedrijf telt ondertussen 4 ruwbouwploegen en 1 schrijnwerkersploeg. Stuk voor stuk zetten deze vakmannen zich dagelijks in om uw dromen te realiseren.

Waar wij voor staan

Naast de jarenlang opgebouwde know-how, volgen wij ook de nieuwste trends en ontwikkelingen inzake uitvoeringstechnieken, materialen en reglementeringen. Zo kunnen wij u de service blijven bieden waar wij al 40 jaar voor gekend zijn.

Door het sterk familiale karakter zijn wij ervan overtuigd dat wij de werken van zeer nabij kunnen opvolgen en zeer snel en accuraat kunnen bijsturen waar nodig. Op die manier kunnen wij de voordelen van een grotere firma koppelen aan de directe communicatie en betrokkenheid van een kleine firma.

Kwaliteit, duidelijke voorafgaande afspraken en een sfeer van respect en vertrouwen zijn voor ons de essentie van zorgeloos bouwen. Elke dag werken wij dan ook aan deze waarden.

Waar wij sterk in zijn

Schrijnwerk

Wij beschikken over een team uiterst bekwame schrijnwerkers. Wij helpen u dan ook graag verder met volgende zaken: Dakwerken

Ruwbouw

Onze Kempense vakmannen zijn thuis in alle facetten van het bouwen. Wij bouwen uw villa, droomhuis of appartementsgebouw. Maar zijn

Renovatie

Een renovatie vergt een specifieke aanpak en nauwgezette opvolging. De bestaande (vaak onbekende) draagstructuren en materialen vergen deskundige oplossingen

Totaalaanneming

Meer en meer vertrouwen bouwheren het volledige pakket aan ons toe. Een taak die wij met veel plezier en