Totaalrenovatie woning

Geef je villa een tweede leven dankzij een totaalrenovatie

In de afgelopen 40 jaar hebben we een sterke reputatie opgebouwd op vlak van totaalrenovaties waarop je volledig kan vertrouwen. Van kleine huizen tot villa’s en zelfs appartementsgebouwen. Geen huis is te klein, geen droom is te gek.

Daarom vertrouw je op ons voor jouw renovatieproject

Sterke samenwerking

Sterke samenwerking

Werken aan een renovatieproject doen wij samen met jou. Je hebt direct contact met ons team, maar ook wij als eigenaar zijn persoonlijk betrokken.

Adviserende rol

Adviserende rol

Gedurende het hele project begeleiden we je door je renovatieplannen en de bouwwerkzaamheden. Je vertrouwt op zowel ons professioneel advies als persoonlijke begeleiding.

40 jaar ervaring

40 jaar ervaring

Al meer dan 40 jaar renoveren we villa’s en appartementen, waardoor je kan vertrouwen op onze expertise en ervaring.

Hoogwaardige materialen

Hoogwaardige materialen

We gebruiken hoogwaardige materialen voor jouw renovatie, zodat alles tot in de kleinste details perfect wordt afgewerkt.

Professioneel team

Professioneel team

Ons goed opgeleid team is ervaren in het aanpakken van renovaties. Dankzij de voortdurende ontwikkelingen in deze branche, worden onze werknemers bijgeschoold zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste en meest duurzame technieken.

Budgetvriendelijke en doelgerichte aanpak

Budgetvriendelijke en doelgerichte aanpak

We hanteren een budgetvriendelijke aanpak in onze renovatieprojecten. Door slimme planning en zorgvuldige keuzes, streven we naar een resultaat die niet alleen voldoet aan je verwachtingen, maar ook vriendelijk is voor je portemonnee.

Bekijk onze totaalrenovaties

Laat je inspireren door een van onze renovatieprojecten. Heb je vragen over een specifieke renovatie of zoek je een vergelijkbare afwerking? Contacteer ons.

“Kwaliteit, duidelijke voorafgaande afspraken en een sfeer van respect en vertrouwen zijn voor ons de essentie van zorgeloos bouwen. Elke dag werken wij dan ook aan deze waarden.”

Wat kan er binnen een totaalrenovatie?

Wij maken van jouw villa opnieuw een aangename en comfortabele leefomgeving dankzij het implementeren van de nieuwste renovatietechnieken. Een totaalrenovatie omvat alle onderstaande zaken waaraan jij je mag verwachten.

Ons team staat klaar om verschillende aspecten van je woning te vernieuwen zoals:

Donneux Retie

Gevels en muren

Onze renovatie voor gevels en muren omvatten een grondige analyse, waarbij we de aanpak bepalen om de duurzaamheid en isolatie te verbeteren.

Dakconstructie

Daken en dakconstructies

We streven ernaar om elk dak te transformeren naar een veilige en weersbestendige constructie.

 • Reparaties
 • Vernieuwing dakbedekking
 • Structurele aanpassingen
Terrassen

Terrassen en buitenruimtes

Transformeer je buitenruimte tot een oase van comfort en rust. Denk maar aan:

 • Een complete herinrichting
 • Reparaties
 • Het toevoegen van speciale functies
Moderne keuken in hout

Energiebesparende maatregelen

Door gebruik te maken van energiezuinige systemen en duurzame materialen verminder je je energieverbruik en verhoog je tegelijkertijd het comfort van je huis.

 • Efficiënte verwarmingsinstallaties
 • Isoleren van ramen
 • Plaatsing koelsystemen
Domotica

Domotica

Onze renovatieaanpak omvat het plaatsen van slimme technologieën die jouw huis omvormen tot een geautomatiseerde omgeving.

 • Verlichting
 • Thermostaten
 • Beveiligingssystemen 
Bijgebouw

Bijgebouwen en uitbreidingen

Wij richten ons op het herontwerpen en upgraden van bijgebouwen, alsook het uitbreiden van bestaande structuren.

 • Gastenverblijf
 • Veranda
 • Hobbyruimte
 • Poolhouse
 •  …
Project PDN 1

Totaalrenovatie naar een water- en winddichte villa

Bij een volledige renovatie van jouw villa wordt er grondig ingegrepen om je huis water- en windbestendig te maken. Dit omvat niet alleen het gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen, maar ook een zorgvuldige afsluiting van ramen, deuren en andere openingen.

Renoveer je appartement

Heb je pas een appartement gekocht dat je in een nieuw jasje wilt steken? Of heeft jouw appartementsgebouw na vele jaren behoefte aan een opknapbeurt?

Of het nu gaat om het renoveren van jouw individueel appartement of een grootschalige opknapbeurt van het hele gebouw, wij gaan altijd voor een groots resultaat, zelfs in kleinere ruimtes! Bij ons reken je op totaalrenovaties voor appartementsgebouwen, alsook op een complete transformatie van jouw eigen appartement.

Heb je renovatieplannen of concreet advies nodig?

Pas een villa of appartement gekocht dat nog in een nieuw jasje gestoken moet worden? Of is je woning na al die jaren toe aan een opknapbeurt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij helpen je graag verder met jouw renovatieplannen.