totaalaanneming

Totaalaanneming van je villa

Wij bieden totaalaannemingen aan waarbij we jouw droom, idee en concept van een woning omzetten in werkelijkheid. Van het allereerste idee tot de uiteindelijke sleuteloverdracht. Met onze totaalaanneming nemen wij het volledige project van A tot Z in handen.

Daarom kies je Vic Diels als aannemer voor je totaalaanneming

1 op 1 samenwerking

1 op 1 samenwerking

Gedurende het hele bouwproces, vanaf ons eerste contact tot aan de oplevering, bieden we een persoonlijke samenwerking die verder gaat dan e-mail of telefoon. Je wordt rechtsreeks betrokken bij de vooruitgangen op de werf, en als eigenaar houden we alles ook nauwlettend in de gaten.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Het is voor ons essentieel om je doorheen het volledige bouwproces voortdurend te adviseren en begeleiden. Zo vertrouw je op onze expertise en kennis.

40 jaar ervaring

40 jaar ervaring

Met 40 jaar ervaring in de sector ben je verzekerd van onze kennis en expertise als jouw bouwpartner.

Professionele bouwmaterialen

Professionele bouwmaterialen

In al onze totaalprojecten komt vakmanschap prominent naar voren. Met ons gebruik van hoogwaardige materialen, reken je altijd op een uitzonderlijke afwerking.

Team van experten

Team van experten

We vertrouwen voor jouw totaalaanneming op een vast en betrouwbaar team van onderaannemers, met wie we al lange tijd samenwerken. Ze staan altijd paraat om te helpen en schrikken niet terug voor welke uitdaging dan ook.

Doelgerichte aanpak

Doelgerichte aanpak

Tijdens je totaalaanneming is ons team gefocust op één doel: het opleveren van een perfect eindresultaat waar zowel jij als wij trots op zijn.

Ontdek onze totaalprojecten

Heb je nood aan wat inspiratie? Ontdek enkele van onze afgewerkte totaalprojecten om een goed beeld te krijgen van ons werk. Meer van onze projecten vind je hier terug.

“Naast de jarenlang opgebouwde know-how, volgen wij ook de nieuwste trends en ontwikkelingen inzake uitvoeringstechnieken, materialen en reglementeringen. Zo kunnen wij u de service blijven bieden waar wij al 40 jaar voor gekend zijn.”

Hoe pakken we de totaalaanneming van je villa aan?

1.	Concept en ontwerp

1. Concept en ontwerp

We beginnen met een grondige analyse van jouw wensen en ideeën om vervolgens samen, met ervaren architecten, een concept te ontwikkelen dat aan al jouw verwachtingen voldoet en binnen jouw budget.

2.	Projectplanning

2. Projectplanning

We stellen een gedetailleerd plan op, rekening houdend met alle aspecten van de bouw, van planning tot budgettering. 

3.	Uitvoering en coördinatie

3. Uitvoering en coördinatie

Ons team voert de bouwwerkzaamheden uit en coördineert het project van begin tot einde. Je wordt nauw betrokken bij elke fase van de bouwwerken waarbij transparante communicatie centraal staat. 

4.	Oplevering

4. Oplevering

Uiteindelijk zorgen we voor de laatste details en streven we naar een perfecte afwerking, zodat jouw woning verhuis klaar is.

Binnenkort grote bouwplannen op je planning? Geen één project schrikt ons af!

Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs bij ons op kantoor. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.