vic diels aannemer modern

Bouw samen met ons aan je droomvilla

Een villa is meer dan slechts stenen en muren, het is jouw ultieme thuis, een plek waar jij tot rust komt. Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller en de rechtstreekse communicatie die wij hanteren, zijn wij bereid om jou te helpen bij het bouwen van je droomwoning.

Daarom kies je Vic Diels als aannemer voor je villa

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

We vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk en zorgen voor duidelijke communicatie gedurende het hele bouwproject. Niet enkel de arbeiders op de werf, maar ook als zaakvoerders zijn we nauw betrokken bij je project.

Deskundig advies

Deskundig advies

Wij bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele bouwproces. Van ons eerste contact, tot de uitwerking van de plannen en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Jarenlange vakmanschap

Jarenlange vakmanschap

Met 40 jaar ervaring in de branche, streven we naar vakmanschap van hoog niveau bij elk bouwproject.

Kwalitatieve materialen

Kwalitatieve materialen

We gebruiken enkel de beste materialen om duurzaamheid en een hoogwaardige afwerking te garanderen.

Opgeleide arbeiders

Opgeleide arbeiders

Wij vormen een team van opgeleide en technisch vaardige werknemers. We benaderen elk project met een kritische blik, brainstormen over oplossingen en streven naar perfectie in de uitvoering.

Kostenefficiënte aanpak

Kostenefficiënte aanpak

Wij ontvangen jou graag op ons kantoor te Turnhout. Onze omvang bevindt zich tussen die van kleine aannemers en grote bouwbedrijven, wat ons in staat stelt om op een zeer kostenefficiënte manier te werken.

Vind inspiratie voor je droomvilla

Laat je inspireren door enkele afgewerkte villa’s. Heb je vragen over een specifieke realisatie of zoek je een vergelijkbare stijl? Contacteer ons

“Door het sterk familiale karakter zijn wij ervan overtuigd dat wij de werken van zeer nabij opvolgen en zowel snel als accuraat bijsturen waar nodig. Op die manier kunnen wij de voordelen van een grotere firma koppelen aan de directe communicatie en betrokkenheid van een kleine firma.”

Bouwen aan je villa, hoe pakken we dit aan?

Eerste kennismaking

Eerste kennismaking

Allereerst worden jouw wensen, ideeën en budget besproken met verschillende betrokken partijen. Wij richten ons op het technische ontwerp van de woning, terwijl de architect zich concentreert op de esthetische aspecten, zoals de interieurvormgeving en decoratieve elementen.  

Samen leggen we de basis voor het project en stellen we een planning op waarin de verwachte tijdlijn wordt geschetst. Na je feedback en goedkeuring werken we aan het definitief ontwerp. 

Vergunningen en goedkeuringen

Vergunningen en goedkeuringen

Jouw definitieve ontwerp voldoet aan alle huidige bouwvoorschriften en regelgevingen. We zorgen ervoor dat alle benodigde documenten en procedures zijn afgerond alvorens de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden van start gaan. 

Bouwvoorbereiding

Bouwvoorbereiding

Tijdens deze fase starten we met de voorbereidingen voor de feitelijke bouw. Hierbij werken we nauw samen met geschikte onderaannemers en betrouwbare leveranciers en selecteren we zorgvuldig hoogwaardige materialen.

Grondwerk en fundering

Grondwerk en fundering

Voorafgaand aan de daadwerkelijke bouw wordt de bouwplaats op jouw perceel voorbereid. Dit omvat grondwerkzaamheden en het leggen van een solide fundering. Daarna gaan we over tot de kern van het werk: het opzetten van de hoofdstructuur van de villa, inclusief muren, vloeren en dakconstructie.

Na deze fase worden alle buitenelementen zoals ramen, deuren, gevelbekleding en dakbedekking geïnstalleerd, om je villa volledig water- en winddicht te maken.

Interieurinrichting

Interieurinrichting

In deze fase hebben wij direct contact met gespecialiseerde onderaannemers die verantwoordelijk zijn voor het installeren van je elektriciteit, leidingwerk en isolatie. In samenwerking met een architect nemen we jouw interieur onder handen en worden de keuken, badkamer en andere interieurelementen geplaatst en functioneel gemaakt. Wij zorgen ervoor dat alles gestroomlijnd en volgens planning verloopt.

Afwerking en oplevering

Afwerking en oplevering

Nadat alle bouwwerkzaamheden zijn uitgevoerd en de afwerking is afgerond, voeren we een uitgebreide inspectie uit om de kwaliteit en het vakmanschap te waarborgen. Na goedkeuring wordt de sleutel aan jou overhandigd, inclusief alle benodigde documenten en garanties.

Vic Diels villa SC Gierle 3

Een energiezuinige villa bouwen? Je zit bij de juiste aannemer.

Tegenwoordig zijn duurzame bouwmaterialen en energiezuinige installaties niet meer weg te denken uit onze samenleving. Naast het bouwen van jouw droomvilla, bouwen we ook mee aan een duurzamere toekomst.

Onze villa’s zijn ontworpen met oog voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Op die manier draag je je steentje bij aan een groene toekomst en verlaag je ook tegelijkertijd jouw energiefactuur. 

Een water- en winddichte villa. Wat houdt dit in?

Een water- en winddichte villa is een woning waarbij specifieke maatregelen zijn genomen om ervoor te zorgen dat het gebouw beschermd is tegen infiltratie van water en lucht. Dit houdt in dat de villa is voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen en een zorgvuldige afdichting rondom ramen, deuren en andere openingen.

Wil je meer informatie over energiezuinige villa’s of heb je zelf interesse in het bouwen van een duurzame woning?